Speedcolleges

Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseren wij voor onze relaties een Speedcollege. Tijdens het Speedcollege wordt u in relatief korte tijd (maximaal een uur) inhoudelijk bijgepraat over twee actuele juridische onderwerpen. Daarna vindt er een borrel plaats waar u nader met ons kennis kunt maken en kunt netwerken met uw branche genoten.

‘KANSEN VAN BLOCKCHAIN IN HET VASTGOED’

De bouw- en vastgoedsector kent vele juridische contractvormen, een verscheidenheid aan betrokken partijen en vastgoedtransacties vormen een belangrijke schakel. In dit kader speelt vertrouwen een grote rol wat maakt dat deze markt een uitstekende voedingsbodem voor nieuwe technologie is. Eén van die nieuwe technologieën is ‘Blockchain’. Maar wat is dat nu precies? Wat zijn de kansen en uitdagingen van Blockchain in het vastgoed? Welke concrete voorbeelden zijn er nu al toegepast en in ontwikkeling voor de nabije toekomst? Vastgoedprofessionals worstelen met de afweging wat de strategische waarde van Blockchain voor de vastgoed-organisatie is.

Daarom zal tijdens dit Speedcollege Bart Jan Holleman, Senior Sector Developer Rabobank, deze vragen met u behandelen; met als speerpunten innovatie en digitalisering in het vastgoed. Jo Bronckers, vicepresident FIBREE & Blockchain2RealEstate, zal als tweede spreker dit onderwerp belichten en ervaringen met u delen welke afkomstig zijn uit de eigen praktijk. Laat u inspireren, informeren en enthousiasmeren tijdens dit Speedcollege van Weebers Vastgoed Advocaten op dinsdag 14 mei in Breda!

 

SPEEDCOLLEGES: