mr. Leonie Muetstege

Leonie Muetstege studeerde Nederlands Recht in Amsterdam. Zij heeft zich binnen die studie in het bijzonder het omgevingsrecht toegelegd.

Leonie is in 2010 als vastgoedadvocaat begonnen bij een kantoor van grote omvang in Utrecht en heeft zich verder gespecialiseerd in de vastgoedpraktijk bij een Amsterdamse/Rotterdams internationaal opererend kantoor met steeds als specialisatie het omgevingsrecht. Leonie begeleidt ontwikkelaars en gemeenten bij planologische procedures ook adviseert en procedeert zij over alle facetten van het bestuursrecht. Zij heeft veel ervaring in monument-, subsidie- en milieu gerelateerde zaken. De praktijk van Leonie betreft daarnaast de publiekrechtelijke begeleiding van (internationale) cliënten in vastgoed transacties.

De regio Brabant en de reeds bestaande omgevingsrechtelijk praktijk van Weebers Vastgoed Advocaten bieden Leonie bij uitstek de gelegenheid om die praktijk verder op te zetten en uit te bouwen. De keuze voor een vestiging in Eindhoven en voor Weebers Vastgoed Advocaten was dan ook snel en met genoegen gemaakt.


Artikelen